Finantare


  • Am derulat cu succes, pana in prezent, zeci de proiecte cu finantare europeana. Clientii nostri, fermieri si nu numai, au accesat fonduri si au achizitionat echipamente pentru biosecuritate in ferme.
  • Flextim Industry este alaturi de clienti si prin sprijin financiar: oferim suportul financiar necesar pana la incasarea de ctare beneficiar a componentei nerambursabile.
  • Intelegem cat este de important sa aveti continuu fonduri pentru a ingriji animalele din ferma, deoarece acestea din urma asigura veniturile afacerii.
  • Flextim Industry vine in sprijinul fermierilor care doresc sa acceseze programe de finantare si nu dispun pentru moment de banii necesari. Astfel, oferim fermierilor interesati suma aferenta componentei nerambursabile pana la momentul incasarii acesteia prin Cererea de Rambursare. In acest mod va usuram efortul financiar pentru cateva luni de zile.
  • Exemplu: Daca programul de finantare impune 20% aport propriu + 80% neramburabil, la achizitia de produse in valoare de 100.000 Euro Flextim Industry va ofera posibilitatea de a achizitiona produsele platind doar 20.000 Euro (suma obligatorie impusa de programul de finantare) restul de 80.000 Euro fiind asigurati de compania noastra pana la momentul incasarii prin Cererea de Rambursare a 80% de la autoritatea finantatoare suma ce va fi virata in contul Flextim Industry).